Hirdetések kezelése

Hirdetéseid megnyitása

A hirdetéseid listáját kétféleképpen tudod elérni. A menüszalagon válaszd ki a “Hirdetéseim” (1) menüpontot, vagy kattints a profilod alján található “Mutasd az összes meghirdetett pozícióm” (2) feliratú gombra.

Hirdetések kezelése

A hirdetéskártyák tetején szerepel a meghirdetett pozíció neve (1), alatta a hirdetés lejáratának dátuma (2). A dátum alatt található a hirdetés státusza (3). Egy hirdetésnek ötféle állapota lehet: piszkozat, publikált, felfüggesztett, lejárt és lezárt. 

Piszkozat az, amely hirdetéseknek elkezdted a kitöltését, de még nem publikáltad. A publikált hirdetések azok, amelyekre az álláskeresők jelentkezni tudnak. A felfüggesztett és leállított hirdetéseidet az előfizetett időszakon belül bármikor újraindíthatod. A lejárt hirdetéseidet a lejárat utáni néhány napon keresztül van lehetőséged meghosszabbítani, erről e-mailben is értesítünk. 

Egy publikált hirdetés kártyáján négy akciógomb található: extra szolgáltatás vásárlása (4), feladott hirdetés megtekintése (5), feladott hirdetés szerkesztése (6), és feladott hirdetés leállítása (7).

Piszkozat-státuszú hirdetéseken három funkció érhető el: hirdetés szerkesztése (10), hirdetés törlése (11) és publikálás (12).

Egy lezárt vagy felfüggesztett hirdetésen szintén három akciógomb található: hirdetés megtekintése (13), hirdetés szerkesztése (14), és hirdetés publikálása (15).

Egy lejárt hirdetést csak megtekinteni (16) lehet.

A kártyákon a jelentkezők száma is látszik (8), illetve a jelentkezők listáját is megtekintheted a linkre (9) kattintva.

Szűrés a saját hirdetések között

A hirdetéseid között a pozíció neve és a státusz alapján tudsz szűrni. Pozíció alapján történő kereséshez kezdj el gépelni a “Pozíció neve” felirat alatti szövegdobozba (1). A státusz szerinti szűréshez válaszd ki a keresett státuszokat a listából (2). A szűrést a “Szűrők törlése” (3) gombra kattintva tudod törölni.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is:

LinkedIn
Facebook
E-mail