Digitális marketinggel az IT-ban: Toborzás a Danubius Informatika csapatába
(Esettanulmány)

Bevezetés

Az elmúlt 1,5 évben több, mint 10 IT-állást hirdetett még nálunk a Danubius Informatika. A folyamatosan változó iparági trendek és az egyre nehezedő toborzási körülmények ellenére a pozíciók egyike sem maradt betöltetlenül. 

Esettanulmányunkban megmutatjuk, milyen módszertan mentén dolgoztunk, mik voltak a legnagyobb kihívások a jelöltek feltérképezésében, és persze azt is, hogy mik azok az eszközök, amik lehetővé tették azt, hogy technológiától és szenioritási szinttől függetlenül minden álláslehetőséget el tudtunk juttatni a megfelelő célközönséghez.

Az eredményekről röviden

Az említett állásokat átlagosan 3.500 érdeklődő nézte meg, a beküldött, összesen 148 jelentkező nagyjából 80%-át, közel 120 főt minősített a menedzsment relevánsnak, azaz az előzetesen megfogalmazott elvárásoknak megfelelőnek.

A látogató / jelentkező és az összes jelentkező / értékes jelölt arányt nézve is kimagasló eredményekről beszélhetünk. Hogy ezt pontosan milyen tervezés előzte meg, és milyen hirdetési csatornákat használtunk, egy közös esettanulmány keretein belül mutatjuk be. A tanulmányban konkrét hirdetési példákat is találsz, melyeken keresztül megérted, milyen eszközökkel tudtunk kitűnni a konkurens kampányok közül. 

A hozzáférés teljesen ingyenes, és az is marad. Csupán egy e-mail címet kérünk tőled, és azonnal el is olvashatod, hogyan építettünk kimagaslóan eredményes toborzási kampányokat az egyik legkörülményesebb iparágon belül.

Olvasd el esettanulmányunkat pár kattintással!

Adataidat az Adatkezelési tájékoztatónk alapján tároljuk.