Betöltött műszerész állások 5 sor szövegből, 14 nap alatt
a T-Networknél
(Esettanulmány)

Bevezetés

2022 tavaszán keresett meg minket a T-Network csapata egy rendhagyó kéréssel. Korábbi megbízásainkkal ellentétben egy néhány soros bemutatkozó szöveget küldtek cégükről és az álláslehetőségről. Ezek alapján raktunk össze először álláshirdetést, majd készítettünk hozzá online marketingkampányt.

Esettanulmányunkból kiderül, mik voltak azok az információk, amiket kiemelve és átfogalmazva elég meggyőzővé tettük a hirdetést ahhoz, hogy két munkatársat is felvehessen a T-Network, ráadásul 14 napon belül.

Az eredményekről röviden

Az említett állást 1.753 érdeklődő nézte meg, közülük 10-en döntöttek úgy, hogy jelentkeznek is a lehetőségre. A beérkező pályázók kivétel nélkül rendelkeztek a hirdető által kért kompetenciákkal, így 10 releváns jelöltből tudott ügyfelünk választani.

A jelentkezők száma ugyan nem volt a nálunk mért átlaghoz képest kimagasló, a 100%-os relevancia viszont magáért beszél. Megmutatjuk, hogy ezt pontosan hogyan valósítottuk meg, milyen buktatókra fordítottunk kiemelt figyelmet, és milyen online csatornákra támaszkodtunk a kéthetes intenzív kampányidőszak során. A tanulmányban konkrét hirdetési példákat is találsz, hogy minél jobban megértsd, hogyan tudtunk kellően meggyőzőek lenni az érdeklődők számára.

A hozzáférés teljesen ingyenes, és az is marad. Csupán egy e-mail címet kérünk tőled, és azonnal el is olvashatod, hogyan építettünk kimagaslóan eredményes toborzási kampányt egy fizikai munkás álláshirdetéshez.

Olvasd el esettanulmányunkat pár kattintással!

Adataidat az Adatkezelési tájékoztatónk alapján tároljuk.