Üdv itt! 👋 Már vártunk téged.

Pár perc olvasás után el fogod tudni dönteni, hogy jelentkeznél-e hozzánk (Junior) Digital Marketing Managernek.

Indulhatunk?

Ami elsőre a leginkább foglalkoztathat:

Hol is dolgoznál?

A Danubius Informatika marketingcsapatába várunk téged. De ne szaladjunk még ennyire előre. Sejtem, mit gondolsz most.

"Marketinges kell egy IT-cégbe?!"

Igen, nem is egy.

Szia, Sebők Bence vagyok, a Danubius marketingvezetője. Teljes állásban csak én tartottam eddig a frontot, most azonban bővülni készülünk. Duplán. 

Gondoltam, úgy tiszta, ha tudod, kinek a sorait olvasod ezen az oldalon.

De térjünk vissza az IT-cég és a marketing kapcsolatához egy kicsit.

Hogy miért is fontos nálunk a marketing?

Mert még a legjobb bornak is kell cégér.

Hiába csinálunk több dolgot is szuperül (és ezt nem csak hazánkban, de Hollandiában, Belgiumban, Angliában és Spanyolországban is így gondolják), ha nem tudnak róla elegen. Ez a jövő kollégáira és a későbbi új ügyfeleinkre egyformán igaz.

És itt kerülsz te a képbe.

Több olyan munkatársra van szükségünk, aki a marketingben tervezi a karrierjét. Ahhoz, hogy megtaláljanak minket a legjobb álláskeresők, mi pedig a legszuperebb ügyfelekkel dolgozhassunk együtt, egyszerűen ott kell lennünk.

“Hol?”

– kérdezheted most a képernyő előtt magadban. De a válaszom is csak egy kérdés lesz.

"Hol nem?"

Az a helyzet, hogy jó hírünk van a piacon. Hallgatják a céges podcastünket, olvassák a blogunkat, és egyre többen örülnek a LinkedIn-posztjainknak is.

Viszont, ahogy növekszünk (amikor ezt olvasod, már 80-nál is többen vagyunk), úgy lesz szükségünk egyre nagyobb és átfogóbb digitális jelenlétre.

De legyen most ennyi elég rólunk. 

Beszélgessünk inkább arról, hogy milyen feladataid lennének nálunk. Elsőre unalmasnak és monotonnak tűnhet IT-cégnél marketingen dolgozni. De ha tovább olvasol, látni fogod, hogy ez egyáltalán nincs így.

Mit szólsz?

Itt számítanánk a képességeidre.

Ha röviden kellene összefoglalnom, egy social media & employer branding érdeklődésű, 1-3 év munkatapasztalatú kollégát keresünk.

Ha részletek is érdekelnek, íme:

Szövegírás

Social-posztokban, weboldalak szövegezésében, hirdetésekben, akár blogcikkekben is szükség lesz rád.

Ehhez az is kell, hogy stabil legyen a helyesírásod. Szeretném, ha a szövegeidet csak tartalmilag kellene javítgatni - abból pedig folyamatosan tanulhatsz.

A jó szöveg csodákra képes. És most, amikor ezt olvasod, épp a saját bőrödön tapasztalod mindezt.

Design

A meggyőző digitális jelenléthez igényes vizuális tartalmak is kellenek.

De nem várjuk, hogy grafikus legyél.

Azt viszont igen, hogy elegendő szépérzékkel rendelkezz ahhoz, hogy a megfelelő színekkel, elemekkel és arányokkal dolgozz pl. Canvában.

Elemzések

Nincs marketing mérés és kutatás nélkül. Nálunk legalábbis.

Célközönségeink és üzleti céljaink vannak. A munkánkat az eredmények igazolják, vagy szabatják épp újra.

De ne aggódj. Egyikünk sem gondolatolvasó. És nem is elvárás, hogy mindenre egyből ráérezz.

Az viszont igen, hogy képes legyél változtatni, ha a számok azt kívánják. Ez a weboldal sem első próbálkozásra született meg. De még másodikra sem. 😅

Innen tudhatod, hogy passzolni fogsz hozzánk.

Ezek a legfontosabb kvalitások, amiket keresünk. Ha magadra ismersz, mindenképp beszélgessünk!

Marketingben a jövőd

Hiszen hosszabb távra, izgalmas fejlődési lehetőségekkel és előrelépési opciókkal keresünk új munkatársakat.

Empatikus vagy

Mert marketingesként értened kell a célközönséget ahhoz, hogy a tartalmaid tényleg betaláljanak.

Talpraesettség

Idővel saját ötleteket, javaslatokat és koncepciókat is kell majd alkotnod, ahogy haladsz a pályán.

Ehhez viszont szükség van arra, hogy ki merj állni a saját elképzeléseid mellett, meggyőzz róla másokat is.

Releváns végzettség

Előny a marketinges végzettség, de nem elengedhetetlen. Másfajta diploma is megfelel, pláne, ha dolgoztál már a szakmában.

Tapasztalatok

Ha kezeltél már social-oldalakat, terveztél már kampányokat, és élvezted is, jó helyen jársz.

Képben vagy

Ha követed a trendeket, és aktív vagy több social felületen is, nem lesz nehéz inspirálódnod a munkához.

A marketingeszközök folyamatosan változnak, nekünk pedig ismernünk kell az újdonságokat.

Kezded érezni, hogy itt akarsz dolgozni?

Ezt kínáljuk cserébe.

Rugalmasságot

Heti 1-2 irodanapon kívül nyugodtan dolgozhatsz otthonról. Bár 40 órás munkaviszonyban gondolkodunk, a napközbeni tevékenységekkel sincs gondunk, ha tudunk róla időben, és a feladatokra, határidőkre nincs panasz.

Jó hangulatot

Tapasztalattól és kortól függetlenül is nyitottak vagyunk egymás véleményére. A megbeszélések, a közös munka, az ebédek és a csapatépítők is mindig nagyon jó hangulatban telnek. Talán ez az oka annak, hogy a legtöbben már 4+ éve itt vannak.

Fejlődést

Saját mentorod folyamatosan figyel rád és a munkádra is. Segít a fejlődési célok meghatározásában és elérésében, miközben napról napra jobb szakemberré válsz. Jövőtervezéseket is tartunk, ahol az álmaiddal és a személyes céljaiddal is foglalkozunk.

Extra juttatásokat

Céges laptop, mobiltelefon, és előfizetés mellett az irodában gyümölcsök, túró rudi és kávé vár majd. Ha szeretnéd, céges coach is segít a munkamódszereid és a készségeid fejlesztésében - mindent mi állunk!

Bővülő csapatot

Bár a csatlakozásodkor ketten alkotjuk majd a marketing teamet, a betanulásod után együtt interjúztatunk egy gyakornoki pozícióra is. Ha pedig gyarapodnak a feladatok, mi is tovább növekszünk majd.

És fizetést - nyilván!

Igazodva a gazdasági és az iparági trendekhez, és figyelembe véve azt is, hogy eltérő tapasztalatú jelentkezőket is várunk, nettó 320-420.000 forintos bérre számíthatsz.

Hogyan tovább?

Eljutottál eddig, és ez nem véletlen. Ha úgy érzed, hogy nálunk dolgoznál, egy teendőd maradt.

Meggyőzni minket, hogy téged keresünk. 

Ehhez átvezetünk téged az állásportálunkra.

Akárhogy is alakul, részletes és személyes visszajelzést fogsz kapni. Ha már veszed a fáradtságot, hogy jelentkezz hozzánk, ez a minimum, ami elvárható tőlünk. 😉

Maradt még pár kérdésed?

A FAQ-szekciónk segít – csak görgess tovább.

Pár kérdés, amire még nem kaptál választ.

A jelentkezéshez egy önéletrajzot kérünk tőled. Ha úgy látjuk, hogy beleillesz az összképbe nálunk, váltunk pár szót veled telefonon is, utána adunk egy rövid feladatot 2 napos határidővel.

Ha ezt elküldted, és továbbra is kölcsönös a szimpátia, behívunk az irodánkba egy személyes interjúra, ami nagyjából 1 órás lesz. Az interjú során főleg emberi szempontok mentén értékelünk, de szakmai témákról is beszélgetünk majd. 

Ezt követően 2-3 nap múlva döntünk. Vagy egy ajánlattal fogunk keresni, vagy egy részletes visszajelzéssel arról, miért nem rád esett a választásunk.

Amit megígérhetünk: gyorsan, transzparensen és őszintén állunk majd hozzád. Akárhogy is alakulna, csak nyerhetsz – vagy egy új állás üti a markodat, vagy tanulságos visszajelzésekkel segítünk növelni az esélyeidet a munkaerőpiacon.

 

Az őszinteséget mindennél többre értékeljük. Nem a tökéletes munkatársat keressük, hanem valakit, aki fel meri vállalni a hiányosságait, és tudja, miben érdemes fejlődnie.

Igen. Egy tehetséges, tanulni akaró jelöltnél nem fog zavarni, ha még sose látott WordPress-oldalakat, Google-hirdetéseket. Ezeket a kompetenciákat hetek kérdése elsajátítani, a lelkesedés és akarás hiányát viszont hosszú hónapok munkájával is nehéz kiküszöbölni.

Sebők Bence, a cég marketingvezetője felel majd érted. Közvetlenül vele dolgozol majd együtt, és az interjúztatás során ő tartja majd veled a kapcsolatot. Rajta (és a közösen kiválasztott marketing gyakornokon) kívül a termékek projektcsapataival és a menedzsmenttel is szorosabban dolgozhatsz majd együtt.

Dehogy. Bőven elég, ha nyitottan állsz az iparághoz. Kódolnod sose kell majd, de a jövőbeli kollégáknak szánt tartalmaink miatt fontos, hogy értő figyelemmel kövesd a munkatársakat és a motivációjukat is.

A csapat cserébe nagyon befogadóan áll mindenkihez, szaktudástól és munkakörtől függetlenül.